Burgerpanel – Conferentie over de Toekomst van Europa

Date

12 February 2022

Het Egmontinstituut, in samenwerking met het Europees Parlement, de Koning Boudewijnstichting, en het European Policy Centre, nodigt u uit om deel te nemen aan een burgerpanel georganiseerd te Gent in het kader van de Conferentie over de Toekomst van Europa.

Samen met 24 andere burgers, willekeurig geloot uit de groep aangemelde kandidaten, en een Europees parlementslid, zal u delibereren over klimaat en welzijn in het Europa van morgen.

Door het woord aan Europese burgers te geven beoogt Moving EuropE Together een open, inclusief en transparant debat te voeren rond de prioriteiten en uitdagingen waarmee Europa wordt geconfronteerd.

Uw deelname draagt bij aan het versterken van de Europese democratie en het formuleren van antwoorden op de grote uitdagingen die Europa staan te wachten.

 

Wanneer? Zaterdag 12 februari 2022
Waar?  Congrescentrum Het Pand (Onderbergen 1, 9000 Gent)

 

Dien hier uw kandidatuur in*.

Dit evenement is mogelijk gemaakt met de steun van de Universiteit Gent.

 

 

Voorwaarden

  • Minstens 16 jaar oud zijn
  • Vloeiend Nederlands (taal waarin het panel zal plaatsvinden)
  • Geen voorkennis vereist: een dossier met de nodige achtergrondinformatie wordt in aanloop naar het panel met de geselecteerden gedeeld
  • Deadline: 16 januari 2022

 

Praktische informatie

  • Symbolische vergoeding van €20
  • Transportvergoeding**
  • Lunch en koffie ter plekke aangeboden

 

Deel deze uitnodiging met uw omgeving!

Vragen? Contacteer ons via meet@egmontinstitute.be.

* Om het panel onder de best mogelijke omstandigheden te laten plaatsvinden, wordt het aantal deelnemers beperkt tot 25 personen. Het enig criterium waarop deze personen geselecteerd worden is de wil om een divers en zo representatief mogelijk panel samen te brengen.
Uw kandidatuur stellen kan via : Burgerpanel – Conferentie over de Toekomst van Euro.

** Met een waarde gelijkwaardig aan een treinticket in tweede klasse en op vertoon van betalingsbewijs            

U behoudt de controle over uw persoonlijke gegevens

Het Egmont Instituut, een onafhankelijke denktank gevestigd in Brussel, zet zich in voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie omdat de privacy en voorkeuren van al onze contacten belangrijk voor ons zijn.
 
Ons privacybeleid (hier beschikbaar) legt uit welke persoonsgegevens we van u verzamelen en hoe we deze gebruiken. Wij nodigen u uit om dit privacybeleid te lezen. 
 
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, uitsluitend wordt gebruikt voor het doel van het relevante evenement. Geen van deze informatie zal worden doorgegeven aan derden of worden gebruikt voor commerciële doeleinden. U kunt uw gegevens te allen tijde uit de databank van het Egmontinstituut laten verwijderen door contact met ons op te nemen via het e-mailadres media@egmontinstitute.be. U kunt te allen tijde via het e-mailadres meet@egmontinstitute.be verzoeken om uit de selectielijst van het burgerpanel te worden verwijderd. Uw gegevens worden onmiddellijk verwijderd. 
 
Onze wens is die van transparantie en we blijven bereikbaar voor elke vraag.